OVER HELP Ik ben vrouw

De website Help ik ben vrouw Is opgezet voor vrouwen én door vrouwen. Hoe je je voelt, beïnvloedt elke dag van je leven. Soms is het hard werk om beter te worden en gezond te blijven. Bij Help ik ben vrouw geloven we dat je grip hebt op je eigen gezondheid. Er is zoveel dat je zélf kunt doen om je beter te voelen. Wij zijn er om je te ondersteunen, te begeleiden en te inspireren met informatieve artikelen en persoonlijke ervaringen over vrouwengezondheid.

Want als we heel eerlijk zijn, is het soms helemaal niet zo leuk om een vrouw te zijn, toch? Zo hebben we alleen al elke maand te maken met moeder natuur die ons een bezoekje brengt. En dan hebben we het nog niet eens over de overgang, vaginale ongemakken en blaasproblemen… Zulke vrouwenkwaaltjes kunnen je dagelijks leven soms flink in de war schoppen en zelfs een stempel drukken op je mentale gezondheid. Help ik ben vrouw is hier om je te helpen. Er zijn gelukkig veel dingen die je kunt doen om deze klachten tegen te gaan of te behandelen, en wij helpen je graag een weg te vinden in alle informatie en zo de regie terug te krijgen over je gezondheid.

De informatie op onze website is geschreven en gecontroleerd door professionals en wordt ondersteund door wetenschappelijke bronnen. Wij hechten veel waarde aan de wetenschap, maar erkennen ook dat de wetenschap soms nog niet alle antwoorden biedt. Ervaringen van mensen in het echte leven kunnen ons ook waardevolle inzichten bieden. Daarom onderzoeken we op deze website ook natuurlijke zelfzorgmiddelen die nog geen brede wetenschappelijke basis hebben, maar wel breed ondersteund worden bij vrouwen in het dagelijks leven. Uiteindelijk hopen we natuurlijk dat de wetenschap een inhaalslag maakt en ook meer onderzoek gaat doen naar deze middelen. Op onze website geven we je alvast de informatie die je nodig hebt om zelf een objectieve beslissing te kunnen maken voor jezelf en voor de mensen van wie je houdt.

Liefs,

het Help ik ben vrouw-team

Logo wit Help ik ben vrouw

Wij geloven dat je grip hebt op je eigen gezondheid. Wij zijn er om je te ondersteunen, te begeleiden en te inspireren met informatieve artikelen en persoonlijke ervaringen over vrouwengezondheid.

© 2020. Alle rechten voorbehouden. Onze websitediensten, inhoud en producten zijn alleen voor informatieve doeleinden. Help ik ben vrouw geeft geen medisch advies, diagnose of behandeling. Voor verdere informatie, zie disclaimer.

© 2020 Help ik ben vrouw

Twitter
Help ik ben vrouw
Logo